Extreme house make over

Ik voel me het slachtoffer van een human interest programma over verbouwingen. Almost D-1 en er is nog een hoop te doen.

In de ene kamer zuigen we stof en sluiten we de laatste luchter aan, in de andere doen we nog verf retouches op de deuren, moet er laminaat komen of moeten er nog kassementen en deuren komen. Tussendoor al volop dozen aan het verhuizen van de ene zolder naar de andere, en sinds vandaag ook enige kamers aan het opvullen.

Vandaag en morgen wordt de badkamer geplaatst, morgen worden nog enkele radiatoren aangesloten en kan de cv in werking genomen worden. Maandag telefoon, telenet, tv aansluiten en alarm programmeren.

Maar zaterdag verhuizen we in ieder geval. Hopelijk worden de laatste loodjes volgende week definitief afgewerkt. Daarna nog enkele garages en konijnekoterijen leeg te halen, de ene meubels te plaatsen, de andere weg te doen en nog zo wat.

En daarna mogen we werken aan het oplappen van de huidige woonst en deze huurklaar te maken tegen eind dit jaar. We zijn er in totaal al wel bijna een twee jaar mee bezig, en het zal nog wel enkele maandjes duren eer alles in orde is. Het wordt een grote oef als we dit hoofdstuk mogen afsluiten!

En aan deze lange betaalde alle verlofdagen opsouperende vakantie komt ook stilletjesaan een einde, volgende vrijdag 18/8 terug aan de slag op de helpdesk, en dan gaan we horen voor hoe lang nog op een Orbid project.

The times they are a’changing!