Sensoa

Ben je tussen 20 en 30 jaar, hetero en seksueel actief? Dan wil Sensoa, het Vlaams service- en expertisecentrum rond seksuele gezondheid en hiv, graag jou aan het woord laten. Om initiatieven uit te weken voor jongvolwassenen rond seksualiteit, organiseren we groepsgesprekken over seksuele ervaringen en seksualiteitsbeleving. We garanderen volledige anonimiteit en vertrouwelijkheid bij de verwerking van de gegevens.
Met jouw inbreng, kan Sensoa beter op jullie vragen inspelen.
Iedere deelnemer ontvangt een bioscoopcheque. De gesprekken vinden plaats in juni en juli 2008 zowel in Gent als Antwerpen, ‘s avonds en duren maximum twee uur. De groepjes bestaan steeds uit maximum 8 personen.
Voor verdere praktische details of vrijblijvend meer informatie, stuur
je een mailtje naar ilse.vandevelde@sensoa.be

Waarom enkel voor hetero’s vraag ik me nu af?
*Update* Het antwoord op deze laatste vraag liet niet op zich wachten:

Omdat we ondertussen al gericht werken naar holebi’s en eindelijk ook programma’s voor heteroseksuele jongvolwassenen willen uitwerken. En de afbakening hetero is eigenlijk ook niet zo strikt hoor, want mensen die experimenteren met hun seksuele identiteit behoren ook tot onze doelgroep. Het is zeker niet dat we niet ge├»nteresseerd zijn in holebi’s, maar we moeten voor dit onderzoek de groep afbakenen.

Categories: All 0 comments