Vacature .Net developer

‘t Is precies de week dat al mijn kennissen volk zoeken. Een Senior .Net developer heeft eventueel interesse in volgende vacatures

voor het verder uitbouwen van een een platform voor verwerken van elektronische facturen. User interface in ASP.NET, applicatie is in C# ontwikkeld met SQL server als database. We zijn momenteel gemigreerd naar .Net 2.0 framework wat op zich heel wat opportuniteiten meebrengt naar een upgrade van functionaliteiten in onze applicatie.

Het gaat dus over in house product-ontwikkeling, met als klanten meestal zeer grote bedrijven. Momenteel zijn we bv. bezig aan implementatie een project waarbij ons product wordt ingezet als EBPP (electronic bill presentment and payment) platform in 120 landen wereldwijd.

Er zijn 2 profielen die in aanmerking komen:
(1) Senior .Net developer met project-leider aspiraties (klantencontacten)
(2) Senior .net developer met architect aspiraties

Als ontwikkelaar werkt U mee aan de verdere uitbouw en design van het platform voor elektronische facturatie. U gebruikt het .Net framework met C# in een multi-tier enterprise architectuur, gefundeerd op een ver doorgedreven OO opbouw. U zal instaan voor de ontwikkeling van software-componenten alsook voor het verder (2) uitwerken van de technische architectuur of (1) beheer projecten.

Bedrijf is in Gent gelegen; voor meer info, mail me op svg at ginsys.be.