Fuck the media concerns and their copy protection – screw them hard!

Kijk, ik bestelde deze morgen een kabouter PLOP fillempie om de kleine kalm te houden. Die vond dat zo fantastisch dat hij er op één ochtend 2x achtereenvolgend naar keek. Dank u Telenet. Dank U burgemeester De Donder. Moet ik nu op de knieën kruipen omdat ik het zalige recht krijg om die film 24 uur lang te kunnen herbekijken?

Slim als ik denk te zijn wil ik die film nu deze avond nacht in gang steken, samen met mijn DVD recorder die ik ook, geladen met een DVD-dinges-R (plus of min, don’t care), in gang steek.

Waarom gooit die recorder zichzelf nu na enkele luttele seconden op een status “PAUSE (COPY PROTECTION)“?? Gaat Telenet mij die DVD van een euro nu vergoeden? Wat is er nu eigenlijk verkeerd met een kopieke voor eigen gebruik te nemen van een film die ik gehuurd heb, en zal betalen op het einde van dees maand?

Enkele maanden geleden had ik dat nog gedaan zonder miserie. Nu plots niet meer. Jaren lang mocht ik dat doen met gelijk welke film die op mijn tv passeerde. Via de gewone kabel, via een DVD, een VHS cassette, via Filmnet of whatever.

Maar nu het allemaal toevallig Digitaal wordt willen jullie me plots de nek omdraaien. Denken jullie nu echt dat dit allemaal onoverkomelijk is? Ik zou maar opletten, zelfs Microsoft begint al terug te krabbelen tegenwoordig.

Denken jullie nu echt dat iedereen die marketing crap gaat blijven slikken?

Yes, I’m threatening you.

Categories: All 0 comments