Stokkerdestok

Lijstjes alert! Stok gekregen. Van Stoffie-to-be. Moest ik nu daar nu eens niet op antwoorden, zou zijn metatale ranking dan dalen? :-p

 • 3 bands en/of artiesten die je dit jaar hebt leren kennen.
  Kijk, iedereen weet intussen al dat ik vaak bij AC/DC blijf hangen. Denk je nu echt dat ik nog nieuwe muziekgroepen leer kennen? Nee, serieus, wat muziek betreft, leef ik steeds in het verleden. Een occasionele hit kan me soms wel eens bekoren, zoals eenieder, maar muziek is voor mij een beetje als wijn. Je moet dat enkele jaren laten rusten, en wat na pakweg 10 jaar het overleeft, zal mij eventueel mogen bekoren. Want ik heb eigenlijk iets tegen recente muziek. De wekelijkse gehypte wie-gaat-Britney-vervangen-pop-deun af en toe eens buiten beschouwing gelaten.

  Maar kom dus niet af met recent werk. Ik volg dat niet. Ik luister amper naar de Radio, geraak er nu al niet toe om mijn eigen muziekcollectie regelmatig te beluisteren, en de laatste nieuwe kewle Studio Brusselaar is mij niet echt gekend. ‘t Schijnt wel dat ik een gekende dorpsgenoot heb bij die zender.

  En echt, dit jaar op muziek gebied dus geen nieuwe artiesten leren kennen. Ook geen anciens eigenlijk. En er geen behoefte toe. Al mis ik nog wel iets van Led Zeppelin in mijn collectie. En Frank Zappa misschien. En een herontdekking telt niet zeker?

  Update. Kabouter Plop. Die heb ik ontdekt. Tegen wil en dank. En blijf ik dagelijks her.. eu..dekken.

 • 3 dingen die je hebt meegemaakt, gehoord,… en die je altijd zullen bijblijven.
  Dat gaat over 2007 onderstel ik. Grom. Wat moet ik hier nu bij bedenken.

  1. De groeiende interactie met mijn oudste, Arthur. De steeds verder groeiende liefde voor mijn gezin. In goede en kwade dagen en zo hé. Zo evolueert dat en wordt de band versterkt. Af en toe op de tanden bijten, it’s part of the show.
  2. De eerste feitelijke stap naar de eigen zaak telt ook wel natuurlijk. Nog geen seconde spijt van gehad trouwens.
  3. Op een iets ludiekere noot, de eerste keer dat iemand mijnheer den expert zei tegen me, was ook best wel tof.
 • 3 vreselijke blunders die je sinds dit jaar op je naam hebt staan.
  Heu. Ik kan me echt geen vreselijke blunders voor de geest halen voor 2007. Echt waar. En ik ga niet beginnen over dingen als in mijn vel snijden bij het scheren, de kleine zijn schoenen omwisselen, of hem te laat aan ‘t school afzetten. Geen vreselijke dingen te vertellen. Minder spannend voor jullie, maar uiteindelijk is dat wel goed van mij hé 🙂
 • 3 dingen die je héél stiekem ongelofelijk trots maakten.
  Hm. Vooral Ginsys related dit jaar natuurlijk.

  1. De knoop van hierboven doorgehakt. En vooral het op mijn manier doen. Misschien niet de commercieelst interessantste aanpak, of de beste manier om als dynamisch super ondernemer naar voren te treden. But it works. En de klanten lijken dat goed te smaken.
  2. Ook andere dingen doen, dan enkel deze waar ik bij vorige job ervaring mee opbouwde. Puzzelstukjes samen brengen en zo. En merken dat dat nog allemaal niet zo onnozel is als wat eerdere bazen leken te verwachten.
  3. Een thumbs up krijgen van vaderlief. Die dat nooit rechstreeks zal zeggen, en eigenlijk alleen vertelt wat er niet goed is, maar héél soms sijpelt er via via eens iets door. En dan gloeit een mens ook al eens.

  Maar vertel dat allemaal niet verder!

 • 3 mensen die je hiermee graag wil lastigvallen.
   Misschien Bart en Tom die mijn vorige stok nog niet opraapten, of collega Bert die nog niet weet wat bloggen juist is; maar omdat dat geen echte bloggers zijn, geef ik nog een klassiek lijstje mee ook:

  1. landelijke genote Zofie voor wie dit stokje op het lijf geschreven is;
  2. in de hoop wellicht nog een onnozeler antwoord te krijgen en dus prettig leesvoer, den Erik;
  3. en Mr. Crahan, die wellicht zijn ervaringen van deze dag erin zal kunnen verwerken.
Categories: All 0 comments